GroeiGids

Basisschoolkind.

Op vakantie

Voor de meeste mensen is het heerlijk om na een drukke periode lekker op vakantie te gaan met het hele gezin. Je kunt samen allerlei leuke activiteiten ondernemen, zoals uitwaaien op het strand bij Egmond aan Zee, plezier beleven in een pretpark, wandelen op de Veluwe of een oude kerk bezoeken in Zuid-Frankrijk.

Voor vertrek

Voordat je vertrekt, is er natuurlijk een goede voorbereiding nodig. Wat neem je allemaal mee? Heb je de juiste zonnebrandcrème? Ga je naar het buitenland? Staan je kinderen op je paspoort bijgeschreven of hebben ze een eigen paspoort? Als je naar het buitenland gaat, moeten je kinderen een eigen paspoort hebben. Denk ook aan een goede reisverzekering en vraag bij de juiste instanties of er nog inentingen nodig zijn.

Soms kan het gebeuren dat het niet lukt om vrij te krijgen van je werk tijdens de schoolvakantie van je kind. Je kunt dan op een ander moment op vakantie gaan, maar misschien vindt je kind het ook leuk om in de zomer naar een vakantiekamp te gaan.

 


Feedback op dit artikel

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

Boekje(s) bestellen

Wilt u één of meerdere boekjes bestellen?