GroeiGids

Puber.

Talent hebben

Bijna alle kinderen zijn ergens echt goed in!

Ze kunnen mooi tekenen, zingen prachtig, kunnen een instrument goed bespelen, leren heel gemakkelijk, kunnen goed met anderen omgaan, koken als de beste, redeneren als geen ander, zijn echte gangmakers of kunnen anderen meeslepen… Jong talent is er in overvloed!

Talent ondersteunen

Hoe ouder je kind wordt, hoe duidelijker je kunt zien waar het echt een gave voor heeft. Vaak komt dat tot uiting in een hobby. Als je het talent van je kind ondersteunt, help je het richting te geven aan zijn of haar toekomst. Wat is er fijner dan een vader en moeder die ook vinden dat je supergoed je best doet en daar trots op zijn? Dat motiveert enorm.

Je kunt het talent van je kind ondersteunen door samen te zoeken naar een club, een speciale leraar, een school, vakanties of workshops waardoor dat talent wordt gevoed en tot zijn recht kan komen, onder leiding van mensen die je kind inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

 


Feedback op dit artikel

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

Boekje(s) bestellen

Wilt u één of meerdere boekjes bestellen?