GroeiGids

Welkom bij het persoonlijke GroeiPad

Log hier in voor het persoonlijke GroeiPad van je kind. Zie hoe je kind groeit en houd alle ontwikkelingen bij in je eigen digitale groeiboek. Dit kan al vanaf de zwangerschap.

Behalve het bijhouden van de groeicurves, kun je in het groeiboek foto’s uploaden, gebeurtenissen beschrijven, mijlpalen en de ontwikkeling van het kindergebit bijhouden. Zo ontstaat er een tijdlijn waarin je alle herinneringen vastlegt. Je kunt dit groeiboek afdrukken en offline bewaren!

 

Ook als GroeiApp

Met behulp van de GroeiApp op je smartphone heb je het groeiboek van je kind altijd bij de hand en kun je eenvoudig items toevoegen en delen met familie en vrienden. De GroeiApp is gratis te downloaden voor Android en Iphone.

 

 

Vragen

Heb je vragen over het gebruik van je persoonlijke groeiboek? Neem contact met ons op: via de website, Twitter (@GroeiGids) of Facebook.

Ben je tevreden over het gebruik van de digitale groeigids en GroeiApp? Like onze Facebook pagina!

 

Ervaren gebruikers

Had je als ouder al een profiel voor december 2012 en is dit je eerste bezoek op onze vernieuwde site? Dan is dit belangrijke informatie.

 

Omdat ook de beveiliging van de website is vernieuwd moet je een nieuw wachtwoord aanmaken. Dit kun je eenvoudig doen via "Wachtwoord vergeten". Vul hier je email adres in en je ontvangt een email met een link waarmee je vervolgens een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Let op soms komt deze mail in je spambox.
Vervolgens kun je al jouw oude gegevens weer bekijken en aanvullen.

 

 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

Boekje(s) bestellen

Wilt u één of meerdere boekjes bestellen?