GroeiGids

Over GroeiGids.

Samenwerking Stichting Opvoeden.nl

Opvoeden is een uitdagende taak waarbij ouders van alles tegenkomen. Mooie momenten en onvergetelijke ervaringen, maar soms ook minder leuke situaties. Dat levert vragen op.

 

Gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid
Stichting Opvoeden.nl en de GroeiGids werken samen om ouders en opvoeders te voorzien van betrouwbare, gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid. De informatie is preventief van aard en toegespitst op de verschillende leeftijdsfasen van het kind.

 

De redacties van Stichting Opvoeden.nl en de GroeiGids zijn nauw met elkaar verbonden
In de Landelijke Redactieraad van Stichting Opvoeden.nl komen alle kennis- en thema-instituten samen. Ook het hoofd van de GroeiGids-redactie participeert in deze redactieraad. De redactieraad ontwikkelt en valideert de informatie vanuit de vraag en behoefte van ouders en opvoeders. Dit is de input voor de online informatie op CJG-websites en vormt de basis voor de informatie in de GroeiGids-boekjes. De gevalideerde informatie die ouders op de websites en in de boekjes lezen, sluit daardoor perfect op elkaar aan.

 

Ouders goed voorlichten
Zo bieden we gemeenten en CJG’s de tools om ouders goed te kunnen voorlichten in het belang van het welzijn van hun kind. Een mooie manier voor iedere professional om zijn of haar visitekaartje af te geven!

 

Waar vind ik de gevalideerde informatie?
De gevalideerde informatie voor ouders en opvoeders is te vinden via steeds meer bestaande (digitale) kanalen, waaronder de CJG-websites en de producten van de GroeiGids, en op de landelijke website Opvoeden.nl.

 

Meer weten of heb je aanvullingen voor de gevalideerde informatie voor ouders?

Alles over het beheer, de ontwikkeling en verspreiding van de gevalideerde informatie voor ouders en opvoeders lees je op de website van Stichting Opvoeden.nl.

Of bekijk hier onze gezamenlijke folder.

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.