GroeiGids

Professioneel nieuws.

Nieuwe redactieleden GroeiGids

18 - 7 - 2016

Sinds september 2015 is de hoofdredactie van de GroeiGids uitgebreid met 2 diëtisten, Annet Pluister en Angelique Kaldenbach. Zij spreken veel ouders en kinderen met voedingsvragen of -problemen op hun spreekuren. Annet heeft een jarenlange expertise op het gebied van kindervoeding en is tevens voorzitter van de vakgroep Kindervoeding Amsterdam. Angelique begeleidt ouders en kinderen en heeft daarnaast veel ervaring met voedselallergie, ondervoeding en coeliakie. Zij verzorgt tevens workshops met ouders.

Annet: “Met onze kennis willen wij een structurele bijdrage leveren aan het actueel houden van informatie over voeding in de pushberichten en de Groeigidsen. Goede voeding voor (jonge) kinderen is essentieel voor de groei en ontwikkeling van het kind. Ouders en kinderen hebben recht op informatie, waarmee ze voor een goede voeding kunnen kiezen. We zijn heel verheugd om dit via de hoofdredactie van de GroeiGids te mogen oppakken.”

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.