GroeiGids

Professioneel nieuws.

Voorproefje vernieuwde GroeiGids website en app

10 - 11 - 2016

Momenteel werken we hard aan de doorontwikkeling van de GroeiGids website en app. In de vorige nieuwsbrief berichten we er al over. We zijn nu een eind op weg en krijgen een steeds beter beeld van de vernieuwde app. We geven je hier graag een klein voorproefje van hoe deze er straks uit gaat zien.

De app en de website worden straks één platform waarop ouders zowel de ontwikkeling van hun zwangerschap of kind bij kunnen houden als betrouwbare informatie kunnen zoeken en ontvangen. Steeds is zowel de eigen informatie van ouders als de informatie over gezond opgroeien en opvoeden (groei-info) in beeld.

In de nieuwe GroeiApp kunnen ouders ook vanaf hun smartphone of tablet een groeialbum maken als herinnering voor later. Dit is nu alleen nog mogelijk via de desktop website. Ook kunnen ouders ingevoerde items van meerdere kinderen met elkaar vergelijken, zoals de groeicurves.

Door middel van een koppelvlak (API) bestaat er straks ook de mogelijkheid om te koppelen met dossiers van geboortezorg- en JGZ-organisaties. Zo krijgen ouders de regie meer in handen. De bedoeling is dat de vernieuwde app vanaf begin 2017 te gebruiken is.

Hieronder allereerst een voorproefje van hoe de app er op desktop uit komt te zien. Daaronder, en wellicht nog belangrijker, hoe het op de smartphone eruit komt te zien.

De desktop-versie:

De mobiele website/app versie:

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.