GroeiGids

Professioneel nieuws.

Voortgang innovatie GroeiApp en landelijke borging

10 - 11 - 2016

Op 4 oktober in Utrecht hadden we een goed bezochte landelijke bijeenkomst over het hele GroeiGids-concept en de nieuwe mogelijkheden van de GroeiApp inclusief het verbeteren van de landelijke borging. Er waren 19 collega’s uit het land aanwezig van 12 verschillende jeugdgezondheidszorgorganisaties en de GGD-GHOR.

De uitkomsten worden verwerkt tot een ontwikkelagenda en een voorstel voor participatie in de GroeiGids en kwaliteitsborging. Met twee organisaties zijn we concreet een pilot aan het uitwerken en dat is bijvoorbeeld het koppelen van het ouderportaal/Mijn Kind in beeld met de GroeiApp.

Uit de bijeenkomst werd duidelijk dat er veel mogelijkheden gezien werden in het koppelen van GroeiApp met het digitaal dossier JGZ, een afspraken module, integreren met het JGZ proces en  voorlichting op maat. Ook is genoemd één kanaal één toegang en het aan de GroeiApp koppelen van functionaliteiten die door verschillende organisaties ontwikkeld zijn.

Een verslag van de bijeenkomst wordt binnenkort gedeeld op GGD Kennisnet in een nieuw aan te maken groep GroeiGids.

 

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.