GroeiGids

Professioneel nieuws.

Help je ons mee?

10 - 11 - 2016

Het aantal gebruikers van de GroeiApp stijgt nog steeds. Toch horen we regelmatig terug dat ouders niet bekend zijn met de app of dat ze het jammer vinden dat als ze de GroeiApp eenmaal gebruiken er weinig tot niet naar gevraagd tijdens bijvoorbeeld een bezoek aan het consultatiebureau. Zonde vinden wij, want hoe mooi en handig zou het zijn als we alle ouders via de app kunnen bereiken! We willen jullie daarom vragen om ouders te vertellen over de GroeiApp en er met ouders over te praten tijdens de gesprekken die jullie met ouders hebben. Zo krijgen ouders nog meer zicht in de groei en ontwikkeling van hun kind en worden ze gestimuleerd om zelf de regie in handen te houden.

Mocht je niet genoeg weten over de GroeiApp om ouders hierover in te informeren of wil je flyers of folders bestellen om aan ouders mee te geven, dan kan je ons dit laten weten via info@groeigids.nl 

We helpen je graag op weg!

 

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.