GroeiGids

Professioneel nieuws.

Samenwerking Stichting Opvoeden.nl

24 - 9 - 2013

Stichting Opvoeden.nl en de GroeiGids werken al langere tijd samen om ouders en opvoeders van betrouwbare informatie te voorzien over gezond opgroeien en opvoeden.
Anneke Kesler, hoofdredacteur van de GroeiGids is dan ook lid van de landelijke redactie van Stichting Opvoeden.nl. Door deze nauwe samenwerking sluit de informatie in de GroeiGids boekjes perfect aan bij de informatie die te vinden is op CJG websites, cjg.nl en groeigids.nl.
Om alle professionals te informeren over onze samenwerking hebben wij een folder ontwikkeld. Wilt u meer lezen over onze samenwerking of onze folder bekijken: klik dan hier.

De GroeiGids en Stichting Opvoeden.nl zijn ook gezamenlijk te vinden op verschillende congressen. 19 september j.l. stonden we op het KNOV-congres in Utrecht (meer hierover verderop in deze nieuwsbrief). 26 september zijn we te vinden op het CJG-congres in Utrecht en het Nationaal Congres Jeugdgezondheidszorg in Nieuwegein. En 10 december staan we met onze gezamenlijke stand op het NCJ JGZ jaarcongres in Ede. We hopen u daar te ontmoeten!

 

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.