GroeiGids

Professioneel nieuws.

Samenwerking BoekStart

08 - 9 - 2015

Samenwerking GroeiApp en BoekStart

De GroeiGids zoekt de samenwerking met andere organisaties om ouders nog beter en makkelijker te kunnen informeren over gezond opgroeien en opvoeden. BoekStart richt zich, ondermeer door verspreiding van het ‘boekstart’ koffertje, op het stimuleren van voorlezen aan het jonge kind. BoekStart wordt gecoördineerd door Stichting Lezen en de Koninklijke Bibliotheek en gesubsidieerd door OCW. Het programma wordt uitgevoerd in de Bibliotheek, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Bijna 90% van de ouders ontvangt drie maanden na de geboorte van hun kind een waardebon voor een koffertje met een boekje en een gratis babylidmaatschap van de bibliotheek. Per jaar worden nu al 55.000 koffertjes uitgedeeld aan ouders.
Via de GroeiApp worden ouders geinformeerd over het BoekStart programma. Bovendien ontvangen ouders via De GroeiApp pushberichten op maat, over voorlezen en taalontwikkeling.
Naast deze inhoudelijke samenwerking, zullen beide organisaties ook in hun communicatie uitingen naar elkaar verwijzen.
Klik hier voor het volledige persbericht.

Wil je meer lezen over BoekStart? Kijk op www.boekstart.nl of volg BoekStart Nederland op Facebook of Twitter @BoekStart

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.