GroeiGids

Professioneel nieuws.

Nieuwe cover voor de 15e druk GroeiGids 0-4 jaar

17 - 12 - 2015

Meer dan 600 ouders stemden op onze facebook pagina mee over de kleur van de nieuwe cover voor de GroeiGids 0-4 jaar. Met een ruime meerderheid is het turqoise geworden. Ook is het bij de nieuwe cover voor ouders mogelijk om een eigen foto van hun kind op de voorkant te plaatsen en de naam en geboortedatum er bij te schrijven. Zo wordt het een persoonlijker boekje in een fris nieuw kleurtje.

Ook de inhoud van het 0-4 boekje is door de redactie grondig onder handen genomen.
Op aangeven van ouders maar vooral van professionals uit heel Nederland zijn veel aanpassingen gemaakt. Zo zijn de adviezen over voeding door het hele boekje aangepast aan de laatste richtlijn. Ook is er nieuwe tekst over darmkrampjes geschreven.
Kleine kinderen komen steeds meer in aanraking met allerlei media en ouders hebben vragen hoe ze daar mee om moeten gaan. De informatie over tv kijken is in deze druk verbreed naar het thema Mediawijsheid. Daarnaast is de informatie over de voorschool herschreven. De nieuwe druk is begin 2016 gereed.

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.