GroeiGids

Professioneel nieuws.

De GroeiGids on tour: KNOV jaarcongres, Kraamcafé en KAMG congres

17 - 12 - 2015

Ook dit najaar was het GroeiGids team weer aanwezig bij een drietal congressen, om zo direct met professionals in gesprek te gaan over hoe zij de GroeiGids en GroeiApp kunnen inzetten voor hun cliënten.

24 september was het de beurt aan het KNOV Jaarcongres in Apeldoorn. Een boeiend congres waar veel enthousiaste verloskundigen een kijkje kwamen nemen bij de stand. Wat opviel was dat veel verloskundigen niet goed weten welke kosten de GroeiGids met zich meebrengt (slechts €1.30 per boekje!) en dat de GroeiApp al tijdens de zwangerschap gebruikt kan worden.

19 november was er in de Meervaart in Amsterdam het Kraamcafé, waar wij heel veel Kraamverzorgenden mochten vertellen over de GroeiApp. De stand werd druk bezocht en ook veel kraamverzorgenden probeerden de app meteen even uit op de Ipad bij de stand. Van kraamverzorgenden horen we terug dat in veel gezinnen de GroeiApp al gebruikt wordt, dat is natuurlijk leuk om te horen!

27 december was het de beurt aan het KAMG congres. Hier troffen we als GroeiGids team een heel afwisselend publiek: mensen van zorgverzekeringen, gemeentes, universiteiten, naast natuurlijk veel professionals uit de publieke gezondheid. Het blijkt dat veel mensen niet weten  dat GroeiGids uit een serie boekjes én een website én een App bestaat. Speerpunt in onze communicatie wordt dat we uit willen dragen dat GroeiGids veel meer dan alleen één boekje is. De GroeiGids wil verbinding creeren: tussen professionals onderling, maar ook tussen professionals en ouders. De verschillende producten ondersteunen hierin, en bieden ouders betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden, die aansluit bij de levensfase van hun kind.


Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.