GroeiGids

Professioneel nieuws.

Promotiemateriaal GroeiApp

24 - 9 - 2013

Om ouders te informeren over de GroeiApp heeft de GroeiGids posters, ansichtkaarten, bladwijzers en banners  ontwikkeld.

Onlangs ontvingen onze relaties een brief met daarbij een aantal voorbeelden van dit promotiemateriaal en informatie over hoe deze te bestellen zijn. Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om als organisatie uw eigen tekst en logo te plaatsen op de bladwijzer.
Inmiddels hebben een flink aantal organisaties boekenleggers en posters besteld. Heeft u interesse in deze materialen, dan kunt u op onze website lezen hoe u deze kunt bestellen en welke kosten eraan verbonden zijn. U kunt natuurlijk ook eerst een voorbeeldset aanvragen via info@groeigids.nl

Naast het drukwerk hebben wij ook banners ontwikkeld die op verschillende cjg- en jeugdgezondheidszorg websites geplaatst zijn en ouders direct laten doorlinken naar het persoonlijk deel van onze website: www.groeigids.nl/persoonlijk. Deze banners zijn gratis beschikbaar.
Heeft u ruimte voor een banner van de GroeiGids en GroeiApp op uw site? Laat het ons dan weten, via info@groeigids.nl.

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.