GroeiGids

Professioneel nieuws.

Veiligslapen.info voortaan op Opvoeden.nl

15 - 2 - 2016

Op Opvoeden.nl staat sinds 1 januari 2016 de informatie van Veiligslapen.info. Deze website ontwikkelde de Stichting Wiegedood speciaal voor ouders. Wanneer ouders na het lezen vragen hebben of hulp zoeken, worden ze doorverwezen naar de jeugdgezondheidszorg.

Samenwerken aan informatie over veilig slapen
In april 2015 nam het NCJ de preventieve activiteiten van de stichting over, inclusief de beide websites met informatie over veilig slapen en de preventie van wiegendood. Al deze informatie is te vinden op de NCJ website via wiegendood.nl en in de JGZ-richtlijn preventie wiegendood.
Om de informatie over veilig slapen, vooral voor ouders, nog beter vindbaar te maken, heeft het NCJ Opvoeden.nl gevraagd de inhoud van de website Veiligslapen.info over te nemen.  Door de overname is de informatie op Opvoeden.nl over veilig slapen verrijkt en zijn er een paar nieuwe onderwerpen bij gekomen, waaronder inbakeren en samen slapen met de baby. Veiligslapen.info is vanaf 1 januari 2016 uit de lucht.


Informatie blijft betrouwbaar en actueel
De teksten op Opvoeden.nl worden getoetst en geactualiseerd door landelijke kennis- en thema-instituten en praktijkprofessionals. We zijn benieuwd wat jij als professional van de informatie vindt. Heb je vragen of aanvullingen? Geef het door aan contact@stichtingopvoeden.nl en help mee de informatie betrouwbaar en actueel te houden! De nieuwe informatie is te vinden op www.opvoeden.nl/veiligslapen. Heb je nog een link naar Veiligslapen.info op jouw website staan? Zorg dan dat je deze aanpast.

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.