GroeiGids

Algemene Voorwaarden

De GroeiApp en GroeiPad zijn onderdeel van GroeiGids.nl, een product van de GGD Amsterdam.
De GGD Amsterdam is verantwoordelijk voor de inhoud van deze applicatie en website. De GGD Amsterdam doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

 

Privacy
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website. De door u ingevulde informatie in uw persoonlijke dossier staat in een beveiligde omgeving. De gegevens worden niet aan derden verstrekt. 

Als u in uw persoonlijk account de geboortedatum van uw kind en postcode/woonplaats invult, stuurt de Groeigids u actief relevante informatie over uw kind, gebonden aan de leeftijd die uw kind op dat moment heeft. Als u hier geen belangstelling voor heeft, kunt u deze pushberichten uitschakelen via de instellingen op uw (mobiele) apparaat.

Wilt u uw account en persoonlijk dossier niet langer gebruiken en de ingevoerde gegevens verwijderen, dan kunt u uw account deactiveren. Uw gegevens worden dan niet langer bewaard en uit onze database verwijderd.

Voorbehoud bij medische informatie
Inhoud op GroeiGids dient niet als medisch advies, basis voor medisch advies of op een andere manier onderdeel van het praktiseren van de geneeskunde te worden gezien.

De groeicurves zijn gebaseerd op de landelijke groeistudies die TNO sinds 1995 regelmatig uitvoert (Bron: Vijfde Landelijke Groeistudie, www.tno.nl/groei). Deze curves worden ook gebruikt op het consultatiebureau in het CJG.

Zie voor meer informatie ook onze proclaimer.

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

Boekje(s) bestellen

Wilt u één of meerdere boekjes bestellen?