GroeiGids

Professioneel

Professionals in de gezondheidszorg vinden in dit deel van de site de benodigde informatie. Via de link rechtsonder zijn de afzonderlijke delen van de GroeiGids per doos te bestellen. 

Sinds december 2012 is er naast de GroeiGids boekjes en website de GroeiApp beschikbaar. De GroeiApp werd tweede bij de innovatieprijs JGZ 2012 van het NCJ en was 1 van de 10 genomineerden voor de Health app award verkiezing 2013. Met de GroeiApp kunnen zorgprofessionals nog beter samen met ouders in gesprek gaan over de gezondheid, groei en ontwikkeling van hun kind. 


 

Sterke punten van de GroeiGids:

• Gevalideerde informatie
Stichting Opvoeden.nl en de GroeiGids werken samen om ouders en opvoeders te voorzien van betrouwbare, gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid. De informatie is preventief van aard en toegespitst op de verschillende leeftijdsfasen van het kind.

• GroeiGids kent 7 boekjes die voortdurend worden geactualiseerd.
• Elk deel biedt ruimte voor aantekeningen en foto's en voor het opbergen van vaccinatiepapieren en notities van andere instellingen.
•  De principes van Positief Opvoeden/Triple P lopen als een rode draad door de hele serie.
•  De eerste vijf delen zijn ook verkrijgbaar in het Engels, vertaald met steun van Stichting Kinderpostzegels Nederland.
• De prijs is laag en blijft zo laag mogelijk.
• De GroeiGids past perfect in de CJG ontwikkeling.

• Mogelijkheid voor ouders om gegevens van hun kind(eren) bij te houden op de site (door ouders uit te printen als eigen Groei-dossier) en in de GroeiApp.

 

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.