GroeiGids

Ondersteunende materialen.

Promotiemateriaal

 

Met de verschillende GroeiGids producten willen we u tools in handen geven om ouders goed te kunnen voorlichten over het gezond opgroeien van hun kind. Bovendien is het een mooie manier voor de samenwerkingspartners binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin om hun visitekaartje af te geven.

 

Om ouders te informeren over de GroeiApp en groeigids.nl heeft de GroeiGids posters, ansichtkaarten, bladwijzers en banners ontwikkeld. Natuurlijk zouden wij het heel fijn vinden als uw organisatie zich wil inzetten voor het promoten van de GroeiApp en dit materiaal wil verspreiden.

Klik hier om voorbeelden te zien van dit materiaal.
Links ziet u de ansichtkaarten in vier verschillende versies, waarvan twee  versies (baby in bed en peuter/meisje) ook verkrijgbaar zijn als poster (andere versies op aanvraag). Rechts staat de bladwijzer, die op aanvraag ook leverbaar is met het beeld van peuter/meisje.
Het is ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs uw eigen tekst en logo te plaatsen op de  achterzijde van de bladwijzer.

 

Gezien het non-profit karakter van de GroeiGids kunnen wij dit materiaal niet kosteloos beschikbaar stellen. U kunt het gewenste materiaal bestellen door een email te sturen naar Drukkerij De Bij:  drukkerij@debij.nl.

 

De kosten voor de bladwijzers zijn : € 9,80 per 250 stuks*
De kosten voor de posters zijn : € 3,62 per 10 stuks*
De kosten voor de ansichtkaarten zijn : € 13,05 per 200 stuks (50x 4 verschillende soorten)*

 

De banners, waarvan u hierboven 3 versies ziet zijn gratis beschikbaar en in elk gewenst formaat leverbaar. U kunt deze aanvragen via info@groeigids.nl

 

Alvast hartelijk dank voor uw inzet en veel plezier bij het gebruik van de GroeiGids producten!

* Genoemde prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten.

Nieuws over de GroeiGids

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de GroeiGids en tips voor het gebruik van onze GroeiApp.

Werk je als professional met de GroeiGids?

Meld je hier direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten.

Je kunt ons volgen via Twitter: @GroeiGids

Inschrijven nieuwsbrief professionals

Inkijkexemplaren

Hier kun je de eerste pagina's van de verschillende GroeiGidsdelen inzien (PDF).

Nederlands
English

GroeiGids bestellen per doos

Bestel hier gemakkelijk de gewenste delen per doos.